045


日志还是写短点好,写长了不容易控制。

我为什么要写呢?
因为你所做的事情就是别人评判你的依据。
人当然想别人眼中的自己贴近理想中的自己。他要使自己的行动符合这个理想中的形象。而文字是最好控制的行动之一。

忙啊!可是,究竟你的忙是为你的梦想或者目标服务,还是屈从于外界的压力,比如做那些完全无用的作业,上那些无用的课?
又或者是你对自己的梦想没有信心,想要逃避,用外界压力的强大来欺骗自己说没有选择的余地?
无论在任何环境中,人总是有选择的自由。

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s